banner171

Başkan Usta Karayolları Mahallesi`ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Usta Karayolları Mahallesi`ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Usta Karayolları Mahallesi`ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, saha incelemeleri, ihtiyaçların tespiti ve taleplere yerinde çözüm için Karayolları Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sahada incelemelerde bulunarak mahallelerin ihtiyaçlarına yerinde çözüm buluyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından her hafta gerçekleştirilen toplu saha çalışmalarının bu haftaki durağı Karayolları Mahallesi oldu. Saha denetimine Başkan Usta’nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve saha personeli katıldı. Ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden çevre temizliğine kadar mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, mahallenin ihtiyaçları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda notlar aldırdı.

Yerinde tespit çalışmaları sırasında mahallelinin öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Usta, çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşması için çalışma başlatacaklarını söyleyen Usta, önerilerini ileterek duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Yerinde tespit ve çözüm çalışmaları önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153