banner171

Başkan Usta Kur’an-ı Kerim’e Geçen Kadın Kursiyerlerin Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Usta Kur’an-ı Kerim’e Geçen Kadın Kursiyerlerin Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Usta Kur’an-ı Kerim’e Geçen Kadın Kursiyerlerin Heyecanına Ortak Oldu
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kadın koordinasyon merkezlerinde eğitim alarak Kur’an okumayı öğrenen 100 kadın kursiyerlerle bir araya geldi. Kadınlara Kuran-ı Kerim armağan eden Başkan Usta, “Hanım kardeşlerimizin birçok meziyetleriyle birlikte Kur’an-ı Kerim’i böyle bir heyecanla öğrenmesi bizim için çok anlamlı” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kadın koordinasyon merkezlerinde düzenlediği Kuran-ı Kerim kursuna katılan 100 kadın Kur’an okumayı öğrendi. Birçoğu ilk kez katılan ve 3 aylık eğitim sonucu Kur’an okumaya başlayan kadın kursiyerler için Zat-ı Gül Hanım Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde program düzenlendi. Programa katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 100 kadın kursiyere Kuran-ı Kerim takdim etti.

“HANIM KARDEŞLERİMİZİN KUR’AN-I KERİM’İ BÖYLE BİR HEYECANLA ÖĞRENMESİ BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI”

Kadın Kur’an kurslarının başarısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Usta, “Kur’an-ı Kerim okumanın yasaklandığı, evde bulundurmanın dahi yasak olduğu bir dönemden ülkemiz çok iyi bir noktaya geldi. Cumhurbaşkanımızın da çok büyük bir kararlılıkla ve sizlerden aldığı dua ve destekle bu yolun önünü açtığını unutmamamız lazım. Bu güzellik bizi mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. Hanım kardeşlerimizin birçok meziyetleriyle birlikte Kur’an-ı Kerim’i böyle bir heyecanla öğrenmesi bizim için de çok anlamlı. Emeği geçenlere minnetlerimi ifade ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153