banner171

Başkan Usta Mahallelerin İhtiyaçlarını Yerinde Tespit Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kurmayları ile birlikte ilçedeki tüm mahallelerde incelemelerde bulunarak yerinde tespit çalışmaları yapıyor, ihtiyaçları belirliyor. Her hafta farklı bir mahallede incelemelerde bulunan Başkan Usta, vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de alıyor.

Başkan Usta Mahallelerin İhtiyaçlarını Yerinde Tespit Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve sorunları tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle incelemeleri ve yerinde tespit çalışmalarıyla yerinde çözüm üretiyor. Her hafta farklı bir mahallede yapılan yerinde tespit çalışmalarının bu haftaki durağı Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi oldu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta öncülüğünde düzenlenen yerinde tespit çalışmalarına başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, Emniyet, Bedaş, İski ve diğer kurum yetkilileri de katıldı. Ulaşımdan çevreye, altyapıdan temizliğe tüm alanlarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, ihtiyaçları belirleyerek ekiplere talimat verdi.

İlçeyi daha modern, konforlu ve estetik görünüme kavuşturmak isteyen Başkan Usta, vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmesi adına çalışmalarını hızlı ve özenli bir biçimde yapmaya gayret gösteriyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153