banner171

BAŞKAN USTA, SEL BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN USTA, SEL BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN USTA, SEL BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinin ardından bölgeye hareket eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da uzman bir ekiple incelemelerde bulundu. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin bölgeye gönderdiği araçlar da çalışmalara destek vermeyi sürdürüyor.

Türkiye, yangın felaketinden sonra bu kez Batı Karadeniz’de meydana gelen sel ve su baskınlarıyla mücadele ediyor. Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu, Sinop ve Bartın'da AFAD başta olmak üzere devlet kurumları tüm imkanlarını seferber ederken, Gaziosmanpaşa Belediyesi de vatandaşlara destek olmak adına temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı 3 yardım tırı ile 1 vidanjörü bölgeye sevk etmişti. Hızla görev yerlerine hızla ulaşan ekipler, gece gündüz devam eden çalışmalara katıldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, vidanjör yardımıyla evlerdeki suları tahliye ediyor.

BAŞKAN USTA, SEL BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da uzman bir ekiple bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Selden en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Bozkurt ve Abana'da çalışmalar hakkında bilgi alan Usta, vatandaşlara geçmiş olsun diyerek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 

Başkan Usta, yaptığı açıklamada "Devletimizin tüm birimleri ile afet bölgesindeyiz. Vatandaşlarımız ile bir aradayız. İhtiyaçlarını karşılamak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Devletimiz cadde cadde, sokak sokak yaraları sarmaya devam ediyor. Birlikte bu zorluğu da aşacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153