banner171

Başkan Usta Şemsipaşa Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Usta Şemsipaşa Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Usta Şemsipaşa Mahalle Sakinleriyle Buluştu
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Şemsipaşa Mahallesi’nde ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm için incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında sık sık vatandaşlarla sohbet eden Başkan Usta, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, her hafta farklı bir mahallede saha incelemelerini sürdürüyor. İhtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerin bu haftaki adresi Şemsipaşa Mahallesi oldu. Mahalle ziyaretinde Başkan Usta’ya belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, saha personeli ve mahalle muhtarı da eşlik etti. Mahallede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında vatandaşı bilgilendiren Başkan Usta, tespit edilen ihtiyaçlar ve iletilen talepler doğrultusunda ekibine notlar aldırdı.

Yerinde tespit çalışmaları sırasında mahallelinin öneri ve isteklerini dinlemek için sohbetler gerçekleştiren Başkan Usta, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha önce aynı bölgede gerçekleştirilen saha çalışması sırasında belediyeden bisiklet talep eden Hüseyin Efe de Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin hediye ettiği yeni bisikletiyle Usta’yı karşıladı. Hüseyin Efe ile bir süre sohbet eden Başkan Usta, kendisine teşekkür eden gençle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Usta, Şemsipaşa Mahallesi’nin yaşayan çınarlarından 89 yaşındaki Fatma Önel’i ziyaret edip, ellerini öperek hayır duasını aldı. Misafirperverlikleri için mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Usta, saha ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde diğer mahallelerle devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153