banner171

Başkan Usta,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Projelerini Anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ve bazı ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek yemek yedi.

Başkan Usta,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Projelerini Anlattı!
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıTopbaş ve bazı ilçe belediye başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’da  heyette yer alan isimler arasındaydı. 

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki basına kapalı yemek, yaklaşık iki saat sürdü.Buluşmada belediye başkanları İstanbul ve ilçeleri ile ilgili projeler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi sundular. 

Kabul öncesinde belediye başkanları ile tek tek tokalaşan ve hoş geldin diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile de bir süre sohbet etti.
 Yemekte, Türkiye’nin gündemini oluşturan konular ve belediyelerin faaliyetleri ele alındı. Toplantı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la sohbet etme imkanı bulan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verdi.



Yemeğe, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153