banner171

Başkan Usta'dan Başarılı Öğrencilere 3 Müjde

Gaziosmanpaşa’da bulunan liselerde başarılı öğrencilerle Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,bir araya geldi.

Başkan Usta'dan Başarılı Öğrencilere 3 Müjde

 Gaziosmanpaşa'da bulunan liselerde başarılı olan öğrencilerle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, başarılı lise öğrencilerine verdiği yemekte burs, nakdi ve yurt dışında İngilizce eğitim müjdesi verdi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, geçtiğimiz Cuma günü ilçede üstün başarı belgesi alan öğrencilere yönelik bir yemek verdi. Geniş bir katılıma sahne olan yemeğe Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, Belediye Başkan Yardımcıları ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Yemekte konuşan Başkan Usta, başarılı öğrencilerle bir arada bulunmanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Başarılı öğrencilerimize ödül olarak ne versek az. Önümüzdeki seneden itibaren ihtiyaç sahibi, başarılı lise öğrencilerimize nakdi yardım yapacağız. Ayrıca ilçemizde oturan ya da Gaziosmanpaşalı üniversite öğrencilerimize de burs imkanı sağlayacağız. Bununla birlikte başarılı öğrencilerimize yurt dışında İngilizce eğitimi fırsatı sunacağız. Bu projelerimize yenilerini de ekleyeceğiz. Yeter ki, siz değerli öğrencilerimiz başarılı olun ve bizleri gururlandırın" diye konuştu.

Başkan Usta'nın konuşmasının ardından Eğitimci-Yazar Ali Erkan Kavaklı, öğrencileri ders çalışırken nasıl daha başarılı olacağına dair yöntemler hakkında bilgilendirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153