banner171

Başkan Usta'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan tahsin Usta , Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Usta'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Başkan Usta , mesajında, Kutlu Doğum Haftası'nın ilçe halkına, ülkeye ve tüm insanlığa rahmet, barış ve kardeşlik getirmesini diledi. "Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu günlerde, insanlığın O'na ne kadar ihtiyaç duyduğunu çok iyi görmekteyiz" ifadelerini kullanan Başkan Usta, şunları kaydetti:

"O'nun barışçı ve insanı odak alan yaklaşımı, savaşların ve felaketlerin hüküm sürdüğü günümüz dünyasının, barışa ve huzura kavuşmasının anahtarıdır. İslam dininin inanç ve ahlak prensipleri konusunda tüm insanlığı doğru bilgilendirmek, bu konuda süregelen bazı yanlış algıları ortadan kaldırmak ve onun mesajlarını insanlara bir daha ulaştırmak için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çok önemli bir yere sahiptir.

Bu hafta şüphesiz en önemli haftaların başında yerini almaktadır. Bu hafta alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğduğu hafta. Biz her zaman Yüce Allah'a O'nu bize gönderdiği için şükürlerin en güzeli yapacağız. Bugün ve ilelebet onun yaktığı ışıkta ve yolda ilerlemeye devam edeceğiz. O bizim için daime bir güneş olacak ve o güneşin ışığıyla aydınlanmak bizler için en güzel hediye olacak. İslam dininin ve tüm alemlerin güzel peygamberini ne kadar aşk ile ansak azdır. Bu düşünceler ile bu güzel haftanın bizlere, tüm İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153