banner171

Başkan Usta’dan Mahallelerin İhtiyaçlarına Yerinde Çözüm

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ekibiyle birlikte Pazariçi Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Usta, ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm için vatandaşların öneri ve taleplerini aldı.

Başkan Usta’dan Mahallelerin İhtiyaçlarına Yerinde Çözüm

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, mahallelerde incelemelerde bulunarak yerinde çözüm çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri Pazariçi Mahallesi’nde saha denetimi gerçekleştirdi. Denetime Başkan Usta’nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve saha personeli kaldı. Yerinde tespit çalışmaları sırasında mahallelinin öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Usta, vatandaşların talepleri doğrultusunda notlar aldırdı. İstek ve önerilerini ilgili müdürlüğe birebir iletme imkanı bulan vatandaşlar, çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden çevre temizliğine kadar mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, ihtiyaçları belirleyerek ekiplere talimat verdi. Mahalle sakinleriyle de sık sık sohbet eden Usta, önerilerini ileterek duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Usta, taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Yerinde tespit ve çözüm çalışmaları önümüzdeki günlerde diğer mahallelerle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2019, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153