banner171

Başkan Usta'dan Saadet Partisi İYİ Parti ve MHP'ye ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, MHP, Saadet Partisi ve İyi Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti..

Başkan Usta'dan Saadet Partisi İYİ Parti ve MHP'ye ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa bulunan siyasi parti teşkilatlarını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 




İlk olarak İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Usta, İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur ve teşkilat üyeleriyle bir süre sohbet etti. Göreve geldiği günden bu güne kadar süreçteki çalışmalarını anlatan Başkan Usta projelerini de aktardı.



Daha Sonra,Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Klasik siyasetçilerden olmadığını her fırsatta belirten Başkan Usta “Bizim için fikrin, projenin kimden geldiği değil Gaziosmanpaşa'mıza faydası olup olmadığı önemlidir. Daha güzel bir Gaziosmanpaşa için el ele verip sorunları birlikte aşmalıyız.” Dedi.





Göreve geldikten sonra bütün siyasi partilerin ilçe başkanlıklarına ziyaret başlattığını belirten başkan Usta,Milliyetçi Hareket Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen’i ve ekibini ziyaret ederek "Siyaseti yöneten insanların Gaziosmanpaşa’mıza dair görüşlerini almak istedim. Dedi


Gerçekleştirilen ziyaretten memnun kalan parti teşkilatları da,Başkan Usta’ya teşekkür ederek Gaziosmanpaşa menfaatine olan her şey için desteklediklerini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153