banner171

Başkan Usta'dan Sporcu Gençlere Ödül

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gaziosmanpaşa’da coşku ile kutlandı.

Başkan Usta'dan Sporcu Gençlere Ödül
 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  Gaziosmanpaşa'da coşku ile kutlandı. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ilgiyle izlenirken, Gençlik Festivali kapsamında spor müsabakalarına katılıp başarı gösteren öğrencilere  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Hasan Tahsin Usta tarafından ödülleri verildi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Gençlik Festivali kapsamsında düzenlenen spor müsabakalarında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. İlçede eğitim gören öğrenciler festival boyunca bilim, spor ve sanat alanında hünerlerini sergiledi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı gençlik festivalinde başarı gösteren öğrenciler,  Gaziosmanpaşa  Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Kupa sevinci yaşayan onlarca öğrenciye  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı tarafından bisiklet hediye edildi.

İLÇEDE GENÇLİK BAYRAMI DA COŞKU İLE KUTLANDI

İlçede 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında  Gaziosmanpaşa Belediyesi bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından hazırlanan özel gösteriler büyük ilgiyle izlendi.

Gençlik Bayramı kapsamında bilim, spor ve sanat alanında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Hasan Tahsin Usta, "Bu etkinlikler kapsamında hazırlanan yarışmaların bugün finali vardı. Ödül töreni tertip ettik. Özellikle spor alanında, basketbol, voleybol alanlarında dereceye giren gençlerimize ödüllerini takdim ediyoruz bugün. Hem onları takdir etmek, hem yaptıklarını, gösterilerini sergilemek, hem de yeteneklerini görmek bizleri heyecanlandırdı. Çocuklarımızın heyecanını ve mutluluğunu görmek bizleri bu alanda programlar yapmaya teşvik ediyor" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153