banner171

Başkan Usta'nın mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Hürriyet Mahallesi’nde ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm için incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında sık sık vatandaşlarla sohbet eden Başkan Usta, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Usta'nın mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, mahallelerde incelemelerde bulunarak yerinde çözüm çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından her hafta gerçekleştirilen toplu saha çalışmalarının bu haftaki durağı Hürriyet Mahallesi oldu. Denetime Başkan Usta’nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, saha personeli ve mahalle muhtarı katıldı.

Yerinde tespit çalışmaları sırasında mahallelinin öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Usta, vatandaşların talepleri doğrultusunda notlar aldırdı. İstek ve önerilerini ilgili müdürlüğe doğrudan iletme imkanı bulan vatandaşlar, mahallede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Mahalle gezisinin ardından hemşehri derneklerine ziyaretlerde bulunan Başkan Usta, burada vatandaşlarla sohbet etti. Tespit edilen ihtiyaçların karşılanması adına ekiplerine talimat veren Başkan Usta, önerilerini ileterek duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Yerinde tespit ve çözüm çalışmaları önümüzdeki günlerde diğer mahallelerle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153