banner171

Başkan Usta’ya “Gençlik Özel Ödülü”

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, gençlere yönelik hizmet ve projeleriyle 5. Türkiye Gençlik Ödülleri’nde “Gençlik Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Başkan Usta’ya “Gençlik Özel Ödülü”

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri sahiplerini buldu. Dünya Gençlik Politikaları Derneği ve MCD Gençlik Ajansı tarafından Grand Pera Emek sahnesinde gerçekleştirilen ödül töreni, iş, sanat ve spor camiasından birçok ünlü markayı ve davetliyi bir araya getirdi.

GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLER TAKDİR GÖRDÜ

Türkiye'deki en kapsamlı kategori oylaması niteliğini taşıyan Türkiye Gençlik Ödülleri’nde 6 milyon 699 bin 404 kişi oy kullandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, gençlere yönelik hizmet ve projeleriyle bir kez daha “Gençlik Özel Ödülü”ne layık görüldü. Ödülü, Başkan Usta adına Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serdar Kızıldağ aldı. Gaziosmanpaşa’ya gençlere yönelik kültür merkezi, sanat akademisi, kütüphane, yüzme havuzu ve yeni spor kompleksleri kazandıran Başkan Usta, geçtiğimiz yıl da gençlerin oylarıyla aynı ödüle layık görülmüştü.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153