banner171

Başkan Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü

Kentsel dönüşüm projelerinin birçok yönüyle ele alındığı Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri sahiplerini buldu. Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Başkan Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü

10. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi, Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Akıllı ulaşım projelerinin ve kentsel dönüşümün konuşulduğu zirveye Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları ve akademisyenler katıldı.

Kentsel dönüşümün farklı başlıklar altında konuşulduğu zirvede; kentsel dönüşüm sosyal, ekonomik ve siyasal yönleriyle ele alındı. Yerel yönetimlerin başarılı projelerinin ödüllendirildiği zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’ne layık görüldü.

10. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi, Afet Yönetimi, Kentsel Tasarım, Kentsel Dönüşüm, Kent İçi Ulaşım, Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması, Çevre Koruma, Kültür, Sanat ve Turizm Etkinlikleri, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Katılımcı Yönetim, E-Belediyecilik, Kent Ekonomisi ve İşletmeciliği ile Uluslararası İşbirliği kategorilerinde gerçekleştirildi.

Göreve geldiği günden bu yana her alanda çalışmalarını titizlikle sürdüren ve Gaziosmanpaşa’ya kazandırdığı projelerle birçok ödüle layık görülüne Başkan Usta, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’nde de Kentsel Dönüşüm Proje Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153