banner171

Başkanı Acar “24 Haziran'a kadar durmadan çalışacağız”

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar,24 Haziran’a kadar Gaziosmanpaşa’da durmadan yoğun bir tempoda çalışacaklarını belirtti.

Başkanı Acar “24 Haziran'a kadar durmadan çalışacağız”

   AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar Gphaber.com’a AK Parti’nin Gaziosmanpaşa’daki 24 Haziran seçimleri için hedefleri hakkında bilgi verdi"


Her Partinin olduğu gibi AK Parti’nin kendisini yenileyeceğinin altını çizen Acar, ilk günkü aşk ve sevgi ile AK Partiye bağlı olan, gecesini gündüzüne katacak davasına inanmış kişilerle yola devam edeceklerini söyledi. Acar, Necip Fazıl Kısakürek’in ‘’Hamallık ki sonunda ne rütbe var, ne de mal. Karşılıksız olarak fedakârca hizmet ve zahmetli mücadele sonunda acı ile pişmiş bir aş var’’ sözleriyle teşkilatçılığın menfaat temkin etme yeri olmadığına vurgu yaptı.

 
‘’Halkın umudu olmaya devam ediyoruz’’
AK Parti’nin kurulduğu ilk günden bu yana halkın umudu olduğuna dikkat çeken AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, ‘’O gün milletin umuduyduk, bu gün de Ümmetin umudu olmaya devam ediyoruz.


Bu yola çıkarken bizim kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında İstanbul’da ilk Belediyeciliğe başladığında, Türk Belediyecilik tarihinde çığır açan bir efsane oldu. Gece-gündüz çalışarak binlerce eseri halkımıza kazandırdı. Bu çalışmalarıyla milletin teveccühünü kazandı.

 

Acar; 24 Haziran'da sandıktan başarı ile çıkarak yeni bir Türkiye ile yola devam edeceğiz. Eski Türkiye özlemi duyanlar sandıkta gereken cevabı alacaktır.” Dış ve iç mihraklar 24 Haziran seçimlerinde birlik oldular ve Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışıyorlar; Ancak diz çöktüremeyecekler, Başaramayacaklar” dedi.

 

‘’AK Parti Gaziosmanpaşa’da hep dikey bir ivme kazandı’’
AK Parti Gaziosmanpaşa’da kurulduğu günden bu yana yatay değil, dikey bir ivme kazandığının altını çizen İlçe Başkanı Serkan Acar, AK Parti her seçimden üstüne koyarak başarıyla çıkmıştır. Her seçimde ekleye ekleye gittik ve Allah’ın izni ile 24 Haziran seçimleri de öyle olacak.
“Teşkilatımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla birlikte üzerimize düşeni yapacağız ve inanıyorum ki Gaziosmanpaşa’da en yüksek oyu almak için çalışacağız. Hedefimiz yüzde 60'ın üzeridir. Bunun için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı olarak güçlü bir şekilde sahaya indik. Halkımıza neden AK Partiyi desteklemesi gerektiğini anlatacağız. Allah'a şükür halkımız Cumhurbaşkanımıza her zaman sahip çıkıyor. Ancak biz eksik kalan ve ulaşılamayan vatandaşlara ulaşarak onlarında desteğini almak için gece gündüz çalışacağız. “24 Haziran'a kadar durmaksızın sahada koşturacağız “dedi.

 

Acar, ‘’  Ana kadememiz, Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız, bu hedefle çalışıyor. Mahalle toplantılarımızı aksatmadan yapıyoruz.Biz diyoruz ki 24 Haziran’a Gaziosmanpaşa hazırdır. Hiçbir çekincemiz yoktur. Birçok milletvekili Bakan ve üst düzey bürokratın yetişmiş olduğu ilçemiz de sorumluluğumuzu biliyoruz. Bu bilinç ile çalışıyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

‘’AK Partinin geleneğinde sabretmek vardır’’
AK Parti geleneğinde sabretmek, liderinin gösterdiği hedefler yolunda yürümek vardır. Önceki dönem İlçe Başkanımız Şahin Pirdal’dan bayrağı devir aldık ve Bayrağı devir edeceğimiz güne kadar da devam edeceğiz. Biz yerel seçimler de, genel seçimler de hep kendisini yenileyen ve yeniledikçe de büyüyen bir Partiyiz dedi... 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153