banner171

Başkanlar ,Şehit Annelerini Unutmadı...

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,anneler gününde şehit annelerini ziyaret etti.

Başkanlar ,Şehit Annelerini Unutmadı...
Gaziosmanpaşa İlçe kadın Kolları Başkanlığının hazırladığı etkinliğe ,İlçe Başkanı Serkan Acar,İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Beşir Açıkça,İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz da katıldı.
Başkanlar Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi şehidi ,Vezneciler´de ki patlamada şehiit olan Gökhan Topçu ile şüpheli şahısları kovalarken şehit olan  Anıl Kaan´ın annelerini ziyaret edip,ellerini öpüp ,anneler gününü kutladı.
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar
Anneler gününde şehit annelerinin yanında olarak onlara oğullarının yokluğunu aratamayan İlçe Başkanı Serkan Acar, şehit anneleriyle sohbet edip kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti ve etkinliği düzenleyen İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit´e teşekkür etti.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ise ,her fırsatta şehit ailelerinii ziyaret ettiklerini söyleyip ,programa katılan başkanlara teşekkür etti.Yiğit şehit annelerinin kendilerinde ayrı bir yeri oluğunu belirterek, "Öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu vatan için seve seve canlarını feda eden şehitlerimizin gönlümüzdeki yeri her zaman çok farklı. Onlardan geriye kalan şehit anneleri, eşleri ve çocukları bizlere emanet. Bizde onları ziyarete ederek, kendilerinin her zaman yanında olduğumuzu bilsinler istedik. Bizlerde kendilerinin birer evladıyız. Allah kendilerine hayırlı uzun ömürler versin" dedi.

Şehiit Gökhan Topçu´nun annesi ile şehit Anıl Kaan´ın annesi duygulu anlar yaşayarak ,ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Şehit anneleri ayrıca tüm şehit annelerinin anneler gününü kutlayıp ,başkanlara teşekkür ettileri.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153