banner171

Bayram Şenocak,Gaziosmanpaşa'lı Gençlerle Bir Araya Geldi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Gaziosmanpaşa İlçe'sini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi

Bayram Şenocak,Gaziosmanpaşa'lı Gençlerle Bir Araya Geldi!

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları haftalık toplantısında dava şuuruna sahip gençlerle buluştu.

Toplantı da İl Başkanımız Bayram Şenocak, İlçe gençliğinin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yavuz Yılmaz’dan bilgiler aldı. 


Başkan Şenocak, ‘Gücümüzü gençlikten aldığımız doğrudur, Siz gençlerimizle hedeflerimize emin adımlarla koşacağız. Üye çalışmalarımızı gerçekleştirerek ilçe teşkilatlarımızı daha da güçlendireceğiz. Üye yaptığımız arkadaşlarımızı teşkilatlarımıza davet edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere ne kadar önem verdiğini hepimiz geçtiğimiz seçimlerde gördük. Gençlere, 18 yaşında seçilme hakkı tanıyarak TBMM’de söz sahibi olmak hakkı kazandırdı. Burs ve Kredi miktarlarını artırarak gençlerin ihtiyaçlarını karşıladık. Modern yurt ve barınma yerleri ücretsiz internet olanakları sağladık. Millet Kıraathaneleri içinde modern kütüphaneler kazandırdık. Geleceğimiz gençlik, hedeflerimize 2023, 2053 ve 2071’e doğru istikamette yürümektir. 2023 hedeflerimize durmak yok devam ediyoruz.’Dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz; ‘İl Başkanımız Bayram Şenocak’ın toplantıya yapmış olduğu ziyaretiyle bizleri onurlandırmasından çok memnun olduk, kendisine sonsuz saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum.’ dedi.

 Ziyaretinde İl Başkanı Bayram Şenocak’a İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin ,İlçe Başkanı Serkan Acar eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153