banner171

BELEDİYECİLİK TECRÜBE İSTER

Belediyecilik tecrübe ister ... Sevgili okuyucularımız bu hafta İstanbul Büyükşehir ulaşım ve trafik Komisyonu Başkanı ve Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı Mahmut Yeter’i makamında ziyaret ettik ve aday adaylığıyla alakalı düşüncelerini sorduk.

BELEDİYECİLİK TECRÜBE İSTER
Sayın Yeter, öncelikle hayırlı olsun. Gaziosmanpaşa da bilinen bir isimsiniz, isminiz 2014 de de gündeme geldi ancak o tarihte adaylığa başvurmadınız, şimdi ise ilk siz başvurdunuz ?

Teşekkürler Gülsüm hanım , öncelikle zamanın ruhu kavramına inanırım, bugünün şartları 2014 den çok farklı, bir askeri darbe , birden fazla ekonomik darbeye maruz kaldı ülkemiz.Çok şükür liderimizin ve halkımızın feraseti ile bu badirelerden alnımızın akıyla çıktık.Biliyorsunuz siyaset ekip işidir.
2014 yılında büyüklerimizle yaptığımız istişare neticesinde adaylık başvurusunda bulunmadık.

Bu durumda şimdiki başvurunuzda ışık mı aldınız.?
Böyle bir yaklaşımı doğru bulmam. Benim aday adaylığı kararım  tabii ki belli bir istişare neticesinde oldu, ancak siyaset risk almayı da gerektirir, ışık falan buna ihtiyaç duymadım, doğru zamanın bu olduğuna inanıyorum.

Belediyecilik tecrübe işidir diyorsunuz, bunu açıklar mısınız?
Bugün itibari ile tam 10 kardeşimiz aday adaylığına başvurdu, biliyorsunuz biz de kardeşlik hukuku geçerlidir hepsini arayarak hayırlı olsun temennisinde bulundum. Bu bir yarış aday adaylığı sürecinde hepimiz rakibiz ancak partimiz yapılacak değerlendirme ve istişare neticesinde kimi aday olarak belirlerse tüm arkadaşlarımız adayımızın etrafında birleşir ve kampanyasına destek verir.




Belediyeciliğe gelince ben Sayın Cumhurbaşkanımızın büyükşehir belediye başkanı olduğu dönemde İBB de mühendis olarak göreve başladım ve 22 yıllık belediyeci olarak belediyenin her kademesinde çalıştım. Tüm adaylarımızın tecrübesi değerlidir ancak belediyecilik çok farklı bir alandır, ben Teşkilatımızın ve halkımızın bu ayrımı yapacağına güveniyorum.

Özellikle adaylarımızın kentsel dönüşüm problemini nasıl çözebileceğini teşkilatımıza ve halkımıza çok iyi açıklaması gerekiyor,bu sebeple tecrübe çok önemli diyorum. 
Temayül çalısmaları nasıl gidiyor ?
Partimiz adayların temayül değerlerine çok önem veriyor ve biz de bu bilinçle tüm üyelerimizi adam adama markaja önem veriyoruz.

Biz derken ?
Ben bu yola çıkarken tabii ki yalnız değilim şu anda ekibimizde 10 tane tecrübeli teknik kardeşlerim ve 15 kişilik genç zımba gibi kardeşim var . Bu bir ekip çalışması ve 15 gündür gece gündüz çalışıyoruz.

Son olarak Gaziosmanpaşa halkına mesajınız nedir ?
Gaziosmanpaşa 15 yıldır Ak parti belediyeciliğini yaşıyor, çok yol kat ettik , ancak 2019-2024 bizim cağ atlayacağımız altın yıllar olacak , ben ve ekibim buna canı gönülden inanıyoruz ve halkımızın da inanmasını istiyoruz.
Çok teşekkür ederim başkanım.
Ben de size çok teşekkür ederim , gphaber ailesinin bu başarılı yayın politikasından dolayi da sizi kutluyorum..

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 17:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
tecrübe
tecrübe - 5 yıl Önce

10 yılda ne yaptınız ki sen erhan erol zamanında yardımcısı değilmiydin

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153