banner171

Bilal AY Durmak Bilmiyor

30 Mart Yerel Seçimlerinde sadece Gaziosmanpaşa’da değil tüm İstanbul’da yaptığı çalışmayla dikkatleri çeken ve her kesimden insanın sevgisini kazanan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY, seçimler bitmesine rağmen Gaziosmanpaşalılar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bilal AY Durmak Bilmiyor
Çalışkanlığı ve azmiyle seçim döneminde büyük takdir toplayan Bilal AY, Gaziosmanpaşalı hemşehrileri ile çeşitli etkinliklerle bir araya geliyor ve seçim dönemi dışında da çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Binasında gençlerle bir araya gelen ve seçim döneminde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Bilal AY: “ Bizler gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışan bir camiayız. Seçim döneminde yaptığımız güzel çalışmaları bundan sonraki dönemde de devam ettirecek  ve Gaziosmapaşamız için yapılan her güzel çalışmaya destek verirken, Gaziosmanpaşamızın zararına yapılacak her işin de karşısında duracağız” dedi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda herkesle teker teker ilgilenen Bilal AY, fotoğraf çektirmek isteyen gençleri de geri çevirmedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2014, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153