banner171

Binlerce Kastamonulular Aynı Sofrada İftar Yaptı

Binlerce Kastamanu'lular Aynı Sofrada İftar Yaptı

Binlerce Kastamonulular Aynı Sofrada İftar Yaptı
 Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren Kastamonu dernekleri Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği iftar yemeğinde buluştu. Davetlilere İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da eşlik etti.
Yöreden yöreye gönül köprülerinin kurulduğu iftar buluşmaları kapsamında Gaziosmanpaşa’da yaşayan Kastamonulular iftar sofrasında buluştu. Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra ilçede faaliyet gösteren Kastamonu dernek başkanları, dernek üyeleri, Gaziosmanpaşa’da yaşayan Kastamonulular ve aileleri katıldı.

İFTAR BULUŞMALARI DİĞER YÖRELERLE DEVAM EDECEK

İftar programında sahne alan Tasavvuf Musiki Grubu, seslendirdiği ilahilerle dinleyenleri mest etti. Kuran-ı Kerim Tilaveti’nin ardından eller duaya açılarak hep bir ağızdan dualar edildi. Manevi atmosferde ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği öncesi konuşan Milletvekili Çamlı ve Başkan Usta, davetlilerin Ramazan’ını kutlayarak aynı sofrada iftar yapmanın önemine vurgu yaptı. Ramazan ayı dolayısıyla ilçede dayanışma ve yardımlaşma kültürünü daha da güçlendirmeyi amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul’da Anadolu kültürünü yaşatan hemşehri iftar buluşmalarının diğer illerle devam edeceğini duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153