banner171

Burak Kut Gaziosmanpaşalı Hayranlarıyla Buluştu

Burak Kut Gaziosmanpaşalı Hayranlarıyla Buluştu

Burak Kut Gaziosmanpaşalı Hayranlarıyla Buluştu
 Türk pop müziğinin sevilen ismi Burak Kut, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla Gaziosmanpaşalı hayranlarına muhteşem bir konser verdi.
 
Türk pop müziğinin ünlü ismi Burak Kut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği konserde Gaziosmanpaşalılarla bir araya geldi. Şehir Tiyatroları Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde düzenlenen konsere sanatçının hayranları yoğun ilgi gösterdi.
 
Burak Kut, konsere, sevenlerinin alkışları ve tezahüratları eşliğinde, “Olduğu Kadar, Olmadığı Kader” şarkısıyla başladı. Konserde 90’lı yıllara damga vuran; “Benimle Oynama”, “Yaşandı Bitti”, “Heyecanlıyım” gibi sevilen şarkılarını seslendirerek tüm salonu coşturan sanatçıya hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. 
 
Repertuarında, büyük ustalardan Barış Manço’nun “Dağlar”, Cem Karaca’nın “Resimdeki Gözyaşları” ve Erkin Koray’ın “Fesupanallah” gibi klasikleşmiş şarkılarına da yer veren Kut, dinleyenlerden büyük alkış aldı. Gaziosmanpaşalı hayranlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Burak Kut, kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153