banner171

Burhan Kuzu'dan Başkan Usta'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Burhan Kuzu'dan Başkan Usta'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
 TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti  İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.



İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Usta Gaziosmanpaşa’da değişim ve gelişim hızla devam edecek. Allah’ın izniyle başaracağız. Planlı, projeli mantıksal çerçevede ürettiğimiz projelerle yolumuza devam edeceğiz. 30 Mart’ta Gaziosmanpaşalıların  güveni ve teveccühü ile belediye başkanlığı görevine seçilmenin kendisi için onur verici olduğunu söyledi, Usta, “Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimiz samimiyetlerini, teveccühlerini 30 Mart’ta tekrar göstermiş ve bu onurlu görevi bize emanet etmiştir. Biz de bu güveni ,yeni projelerimizle ve yapacağımız yeni yatırımlarla hizmete dönüştüreceğiz” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153