banner171

Davutoğlu’ndan Gaziosmanpaşa’ya 4 Ödül

Ak Parti İstanbul İl Danışma meclisi toplantısında Gaziosmanpaşa’nın ismi 4 defa anons edilerek büyük bir başarıya imza atıldı.

Davutoğlu’ndan Gaziosmanpaşa’ya 4 Ödül

Başbakan Davutoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda elde edilen başarıda pay sahibi olan rekortmen ilçeleri de unutulmadı. 
AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi'nin Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen açılış konuşmasında  partililere hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti teşkilatının her kademesinde yer alan partiliye teşekkür ederek konuşmasına başladı. Davutoğlu, Ak Parti olarak 2 genel seçim geçirdiklerini ifade erek ''İstanbulumuzun her mahallesine, her sokağına, her hanesine teşekkür ediyorum.''dedi.
Konuşmasının ardından 1 Kasım’da AK Parti’ye en çok destek veren ilçe başkanları da ödüllendirildi. 

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal’ın aldığı 4 plaket ve bir teşekkür belgesi ile toplantıya damgasını vurdu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, ödülünü Başbakan Davutoğlu’nun elinden aldı.
 Başkan Pirdal, böylesine önemli bir ödülü, tüm teşkilatlar adına aldıklarını belirterek, elde edilen bu başarıda tüm teşkilatlarda gönüllülük esasına göre yoğun gayret harcayan AK kadroya teşekkür etti.



 İlçe başkanı Pirdal, tebrik plaketini Başbakan Davutoğlu’nun elinden alırken, “Gaziosmanpaşa Teşkilatı olarak seçim çalışmalarında gecesini gündüzüne katarak bizim yanımızda olan ve destekleriyle İstanbul’un 39 ilçe arasında oyunu artırıp ilk 5 girmesinin onurunu yaşarken teşkilatım ve Gaziosmanpaşalı hemşerilerim adına alıyorum” ifadelerini kullandı.


“BAŞBAKAN’DAN GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞINA TEŞEKKÜR BELGESİ”
  1 Kasım 2015 Milletvekilleri seçim’ınde yaptığı çalışmalar ve elde ettiği başarılar nedeniyle Gaziosmanpaşa teşkilat mensuplarımıza Teşekkür eder Sizlerle Yol arkadaşlığı yapmanın büyük onur ve bahtiyarlığı içinde  bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dilerim.
PROF.DR.AHMET DAVUTOĞLU

  

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153