banner171

Destici, BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde konuştu...

İstanbul'da katıldığı bir programda konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Yeni bir devlet kuruyoruz" diyen Ayhan Oğan'ı sert bir dille eleştirdi.

Destici, BBP  Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde konuştu...
 İstanbul'da katıldığı bir programda konuşan  Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı  Mustafa Destici, "Yeni bir devlet kuruyoruz" diyen Ayhan Oğan'ı sert bir dille eleştirdi. 
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı  Mustafa Destici,  BBP  Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde konuştu.  Genel  Başkan Destici, "Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor.  Büyük Birlik Partisi'nin kurulduğu yıllardaki dönemlerde  Türkiye'nin, Türk ve İslam dünyasının, coğrafyamızın problemleri vardı. Ama 24 yıl sonunda geldiğimiz noktada, bugün o günden daha fazla problemlerle karşı karşıyayız. Problemlerimiz çözülmedi, ağırlaştı.  Türkiye üzerindeki baskı azalmadı, arttı.  Türkiye'nin kuşatılmışlığı azalmadı, arttı.  Türkiye hem kuzeyden, hem doğudan, hem güneyde, hem de batıdan bir kuşatılmayla karşı karşıya.  Suriye'nin kuzeyinde  Amerika Birleşik Devletleri YPG ve PYD ile birlikte  Türkiye'yi kuşatmaya çalışıyor.  Amerika 900 TIR yardım yapmış terör örgütüne. Ondan sonra terörle mücadeleden bahsediyorlar. Biz  Türkiye olarak  PKK eşittir PYD dedikçe  Amerika Birleşik Devletleri PYD'ye silah göndermeye devam ediyor" dedi.

"BU MÜCADELEYİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ"

"İçeride de problemlerimiz var. Terör problemi bunun başında geliyor" diyen Destici, "Bugün geldiğimiz noktada  PKK terör örgütüyle mücadelede büyük bir kararlılık var. ve terör örgütünün tüm unsurlarına karşı topyekün bir mücadele sergilenmekte. Biz  Büyük Birlik Partisi olarak bu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Özellikle bu mücadelenin  Suriye'nin kuzeyinde yer alan PYD-YPG ve  Irak'ın kuzeyinde yer alan  PKK'yı da kapsamasını ve oralara da operasyonlar düzenlenerek  PKK'nın kaynağında kurutulmasını gerektiğini bir kere daha buradan ifade etmek istiyorum" ifadesini kullandı. 

"BİR HAİNLİKTE BULUNDU"

Destici konuşmasında  AK Parti eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın "Yeni bir devlet kuruyoruz" sözü ile ilgili olarak, "16 Nisan'da  Türkiye; artık darbe anayasasının ürünü olan anti demokratik bir yönetim sisteminden kurtularak tamamen hür seçimlerle oluşmuş, parlamentonun hazırladığı ve daha sonra da halkın oyuyla yapılan sistem değişikliyle yönetilecek. Şimdi bazı televizyon programları tartışmalarında yorumculardan bir tanesi kanaatimizce; iktidara, Cumhurbaşkanına, ya da iktidar çevrelerine yaranma maksadıyla zevzeklik yaparak 'Eski devlet yıkılıyor, yeni bir devlet kuruluyor' gibi hiçbirimizin kabul etmeyeceği bir cümleyle izah etmeye çalıştı. Bizim de ismimizi kullanarak böyle bir zevzeklik, hatta ihanet diyebileceğimiz bir hainlikte bulundu. Bir kere bunu reddettiğimizi buradan açık ve net bir şekilde ilan ediyorum. Bir kere herkes şunu kafasına soksun;  Türkiye Cumhuriyeti Devleti Allah'ın izniyle ilelebet payidar olacaktır" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2017, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153