banner171

Domuz Gribi Olan Bülent Ersoy: Yatak Beni Mezar Gibi İçine Çekti

Domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy, dün taburcu oldu. Ersoy, "40 derece ateşim vardı. Yatak beni mezar gibi içine çekiyordu." dedi.

Domuz Gribi Olan Bülent Ersoy: Yatak Beni Mezar Gibi İçine Çekti
 
Domuz Gribi Olan Bülent Ersoy: Yatak Beni Mezar Gibi İçine Çekti
Bülent Ersoy, 8 gündür tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa'daki hastaneden önceki gün taburcu oldu. Taburcu olmadan önce basın mensuplarıyla Başhekim Uzm. Dr. Bülent Şahin'in odasında bir araya gelen Ersoy, domuz gribi haberlerinin abartıldığını söyledi. 13 sayısı takıntısı olduğunu belirten Ersoy, ayın 13'ünde taburcu olmayıp "Katiyen çıkmam kapayın kapıları" dediğini anlattı.

"YATAK BENİ MEZAR GİBİ İÇİNE ÇEKİYORDU"

Hasta olmadan hastaneye gitmediğini de sözlerine ekleyen sanatçı, "Ben yatağa düşmeden gitmem hastaneye. Doktor sevmem. Fakat ben buraya geldiğimde 40 derece ateşim vardı. Yatak beni mezar gibi içine çekiyordu. 'Ateşimi düşürün' dedim. Benim avantajım hocanın da bu konuda uzman olmasıydı. Belki de tedavi sürmeyecekti ve Hakk'ın rahmetine kavuşacaktık. Gidiverdi sapır sapır 11 kişi" diyerek tedavi sürecini anlattı.

DİVA ŞIKLIĞINI KONUŞTURDU

Tepeden tırnağa siyaha bürünen Ersoy, Channel marka kıyafetleri, aynı renkteki gözlükleri ve swarovski taş işlemeli saati ile devasa boyuttaki tek taş yüzüğüyle dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153