banner171

DR.ORHAN YANAR,MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTI

AK Parti’de önemli görevler üstlenen Dr. Orhan Yanar, şimdi de milletvekilliği için yola çıktı.

DR.ORHAN YANAR,MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTI
AK Parti’de önemli görevler üstlenen Dr. Orhan Yanar, şimdi de milletvekilliği için yola çıktı.
Büyük bir desteği arkasına alarak aday adaylığını açıklayan Yanar, teşkilatlar tarafından iyi tanındığı için, temayülden iyi sonuç alacağına inanıyor.

Önemli projeleri olan Dr. Orhan Yanar “Sağlıkla, sosyal politikalarla ve engellilerle ilgili projelerimiz var. Sesimi bu anlamda duyurmaya çalışıyorum. Nasip olur da Ankara’ya gidersek, gerek teşkilatlarla iç içe olma, gerekse de teşkilatların içinden çıkan birisi olarak bölgemizde politikalar üretmeye çalışacağım. Ama asıl ve en büyük hedefim Ankara’da proje adamı olmak” diyor.
Yanar Konuşmasında; AK Parti’nin gerek iktidar partisi olması gerekse teşkilat boyutunda yaygın tabanlara ulaşması, insanların partimize olan ilgilerini daha da artırıyor. Teşkilatları iyi bilen, aday olarak  layıkıyla yerine getirecek vizyona ve misyona sahibim. İstanbul 2. Bölgedeki ilçe bazında yoğun ilgiyle karşılaştım buda beni çok memnun etti. Sağlıkla ve sosyal politikalarla ilgili projelerimiz var. Ben de sesimi bu anlamda duyurmaya çalışıyorum. Edindiğim tecrübeleri siyasi arenada devam ettirmek istiyorum.

” Meslek hayatında kazandığı tecrübe ve deneyimleri aktif siyasete taşımak isteyen Dr. Orhan Yanar’a çıktığı bu yolda Gphaber ailesi olarak başarılar dileriz.’’


Dr. Orhan YANAR Kimdir?

20.07.1976 Adana doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Adana’ da tamamladım. 1999 yılı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. 2000-2005 yıllarında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisası yaptım. 
2010-2012 yılları arasında Özel Şan Med Hastanesi Yönetim Kuruluğu Başkanlığı ve Başhekimliğinde bulundum. Halen İstanbul,  Samsun , Adana ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Özel Hastanelerin Yönetim Kurulu Başkanıyım.

2012-2013 yıllarında Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı yaptım. 2009-2012 yılları arasında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Sağlık İşletmeleri Komisyon Başkanlığı görevinde bulundum. İstanbul Adanalılar Derneği (AKDD ) ve OHSAD (Özel Hastaneler ve Sağlık kuruluşları Derneği ) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmekteyim. 
Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153