banner171

EHLİ SÜNNETE KARŞI KATLİAM VAR

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları İHH Güngören Sorumlusu Esma Berk'i ağırladı.

EHLİ SÜNNETE KARŞI KATLİAM VAR
 Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları ilçe binasında yaptığı olağan yönetim toplantının ardından İHH Güngören Sorumlusu Esma Berk ve İlçe Başkanı Şahin Pirdal´ın eşi Nesrin Pirdal´ı ağırladı.
Suriye’deki savaş mağdurları için başlattıkları yardım kampanyasının devam ettiğini belirten Vurmaz “Kadın Kolları teşkilatı olarak elimizden ne geliyorsa her zaman yapma hazırız. Böyle bir Projeyi başlattıkları için İHH  ve tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum." dedi.

İHH Güngören Sorumlusu Esma Berk Konuşmasında; Suriye’de iç savaşın 5’inci yılında savaş mağdurlarının sayısının giderek arttığını söyledi.

Suriye’nin kuzeyine gökyüzünden tonlarca bombalar yağdığını aktaran Berk, Türkmenler başta olmak üzere bölgedeki mazlumlara yaşam hakkı verilmediğini ifade etti.

KAHRAMAN YÜREKLİ KADINLAR
Olayların yaşandığı bölgelerde en çok etkilenen kadın ve çocuklar olmuştur. Özellikle Müslüman Coğrafya bazında katliamlar ve açlıklar yaşayan kardeşlerimizle karşı karşıya kalıyoruz. Elimizden geldiğince mağdur kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz.Rabbimiz bizi buna vesile kıldığı için çok şükrediyoruz.Ak Parti Gaziosmanpaşa kadın kolları teşkilatını tebrik etmek istiyorum ve sizden bahsederken “Kahraman Yürekli Kadınlarımız” diye bahsediyoruz.

Berk,Suriye’nin iç bölgesinde olan Maday, Esed güçleri  ve Şii milisleri tarafından kuşatılmış küçük bölgede yeni savaş suçu insanları aç bırakarak gerçekleştiriyorlar.Tam 400 bebek açlıktan dolayı  öldü.4 bin çocuğumuz ise acilen tedavi ihtiyacı var fakat kuşatan güçler bu çocukların bölge dışına çıkmasına kesinlikle izin vermiyorlar.Suriye Alimlerinde Madaya için bir fetva yayınlandı,Bölgede canlı gördüğünüz her şeyi yiyebilirsiniz diye.

İHH Güngören sorumlusu Esma Berk ,sinevizyonda gezdikleri kampları anlatarak zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren vatandaşların dramı kadın kollarını duygulandırdı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153