banner171

Ekmeleddin İhsanoğlu G.Osmanpaşa'da esnafları ziyaret etti

MHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa'da esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Ekmeleddin İhsanoğlu konuşma yaptı.

Ekmeleddin İhsanoğlu G.Osmanpaşa'da esnafları ziyaret etti
 MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, aralarında Ekmeleddin İhsanoğlu, Celal Adan, Murat Başesgioğlu, Abdullah Andican, Özcan Pehlivanoğlu, Başbuğ Pınarbaşı, Mehmet Aslan’ın da bulunduğu İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa Meydanı’nda bir araya geldi.

İHSANOĞLU'NDA ÜLKÜCÜ BIYIĞI

Kameralar karşısına geçerek basına açıklama yapan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bıyıklarındaki değişim de dikkatlerden kaçmadı. 2014 yılında Recep Tayyip Erdoğan karşısına CHP-MHP işbirliğinde Çatı Aday olarak çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun o dönem bıyıkları düz ve kısaydı. Ancak 2015 Genel Seçimleri'ne MHP'den İstanbul 2. Bölge adayı olarak katılacak olan İhsanoğlu'nun bıyıkları yavaş yavaş ülkücü bıyığı halini aldı.

(Ekmeleddin İhsanoğlu yeni hali)

(Ekmeleddin İhsanoğlu eski hali)

İl başkanının ardandan konuşan Ekmeleddin İhsanoğlu,"Üç hilalli bayrağın altında bulunmaktan mutluluk ve şeref duyuyorum" diyerek şunları söyledi:

"MHP İLK DEFA İKTİDARA YÜRÜYOR"

"MHP ile yürümekten gurur duyuyorum. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüş. MHP bu yürüyüş ile iktidara yürüyor. İlk defa Türkiye'de bu kadar zaman sonra millet, 'yeter söz milletin' diyecek. 12 seneden beri yeni Türkiye'yi kuramayanlar yeni Türkiye kurma sevdasındalar. Peki, bu yeni Türkiye’nin son 12 yıldaki Türkiye'den farkı ne olacak? Tek parti iktidarı mı olacak? Tek parti iktidarıyla yeni Türkiye mi olur, yoksa çok eski Türkiye mi olur? Türkiye gerçekten yenilik istiyor. Bu yeniliği sunan MHP'dir, MHP'nin milliyetçi, muhafazakar kadrolarıdır."

KURBAN KESİLDİ

Konuşmaların ardından meydana getirilen iki kurbanlık koyun, dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra milletvekili adayları meydanda bulunan vatandaşları selamlayıp, esnaf ziyaretinde bulundu.

Türkiye'nin bu tablodan kurtulması için 7 Haziran'da yeni bir iktidara kavuşması lazım. Türkiye'ye yeni bir iktidar ile yeni bir ufuk ve yeni bir nefes gelecek. 3 Mayıs’ta Sayın Genel Başkanımızın sunacağı program çok kapsayıcı olacaktır" diye cevap verdi.

Esnaf ziyareti esnasında emekli bir vatandaş MHP'nin emekli vatandaşlar için yaptığı vaatlerle ilgili paranın kaynağını sordu. İhsanoğlu ise kaynağın olduğunu belirterek, "Kaynak var. Bu kaynağı israfa harcayacağımıza senin emekliliğine, maaşına, menfaatine kullanacağız. Siyasi bir tercihtir. Dinimiz de emrediyor. 'İsraf etmeyim' diyor" dedi.

İhsanoğlu'nun "Siz israfın ne ölçüde olduğunu görüyor musunuz" diye sorması üzerine emekli bir vatandaş "Hayır ben israf olduğuna inanmıyorum" şeklinde cevap verdi. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da "peki" diyerek ayrıldığı görüldü.


Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153