banner171

Ekrem Erdem,Gaziosmanpaşa'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, sağlıkta hayal edilemeyen işler yaptıklarını belirterek, "AK Parti'den önce herkesin hastanesi farklıydı.

Ekrem Erdem,Gaziosmanpaşa'da
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, sağlıkta hayal edilemeyen işler yaptıklarını belirterek, "AK Parti'den önce herkesin hastanesi farklıydı. Polisin, işçinin, memurun hastanesi ayrıydı. Kimse de kimsenin hastasına bakmıyordu" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa'daki Saya Hilal Cami Derneği'nde partililerle bir araya gelen Erdem, AK Parti olarak partililere teşekkür borçlarının olduğunu söyledi.

"Sizler bizi 3 dönem iktidara taşıdınız. İnşallah 4. döneme de talibiz" diyen Erdem, AK Parti ile olmaz zannedilen birçok hizmetin hayata geçirildiğini vurguladı. 

Hizmetleri hayata geçirdikleri için partilerinin oyunun artığını ifade eden Erdem, kendilerinden önce iktidarda olan partilerin millete verdikleri sözlere yerine getiremediklerini ve mahcup olduğunu aktardı.

Milletin AK Parti'ye yapılan hizmetleri görerek destek verdiğini vurgulayan Erdem, şöyle konuştu:

"Sağlıkta hayal edilemeyen işler yaptık. AK Parti'den önce herkesin hastanesi farklıydı. Polisin, işçinin, memurun hastanesi ayrıydı. Kimse de kimsenin hastasına bakmıyordu. Yaptığımız işlerden bir tanesi hastaneleri birleştirmek. O zaman da büyük bir dirençle karşılaştık ama şimdi geldiğimiz nokta ne kadar doğru. Şimdi istediğiniz hastaneye gidebiliyorsunuz. Artık dışarıdaki hastalar da sağlığı Türkiye'de arıyor. Artık Türkiye, yalnız Türk halkına değil başkalarına da hizmet verecek büyüklüğe, kaliteye erişti. Bütün çalışmalarımızın merkezinde insan var."

Erdem, yeni dönemde şehir hastaneleri açacaklarını dile getirdi. AK Parti ile güzel şeyler olduğunu ve bunun devam edeceğini ifade eden Erdem, yaptıkları hizmetlere güvenerek bu seçimlerde de destek istediklerini kaydetti.

Evde bakım sistemini hayata geçirdiklerini, bu kapsamda engellilere, yaşlılara evde bakıldığını dile getiren Erdem, çocuğuna bakamayanlara sağladıkları desteklerden de bahsetti. 

Asgari ücretin şu anda 949 lira olduğunu anımsatan Erdem, "AK Parti gelmeden önce kaç liraydı? Tam 184 liraydı. Dolara çevirsek 70 lira. Şimdi 949'u dolara çevirsen 350. Yetmediği eyvallah ama konuşan diğer partiler var ya, 70 dolara mahkum etmişti, biz 350'ye çıkardık. 450 ya da 550'ye nasıl çıkaracağız? Bunun yolu, yordamı Türkiye'nin büyütülmesi" diye konuştu. 

AK Parti'den önce emekli maaşlarının adeta "sadaka gibi" olduğunu dile getiren Erdem, çalışanları enflasyona karşı koruyan sistemi hayata geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Ekrem Erdem, daha sonra esnafı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153