banner171

En genç belediye başkan aday adayı Gaziosmanpaşa’dan

Ak Parti Gaziosmanpaşa ikinci dönem gençlik kolları başkanı Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Başkanı Kerim Koç kalabalık bir ekiple Gaziosmanpaşa Belediye başkanlığına aday adaylığını ilan etti.

En genç belediye başkan aday adayı Gaziosmanpaşa’dan
Gaziosmanpaşa belediye başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Kerim Koç, en genç belediye başkan aday adayı olarak öne çıkıyor. 

GAZİOSMANPAŞA İÇİN HİZMETTE DAHA İLERİYE 

2019 yerel seçimleri öncesi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olan Kerim Koç, iddialı. AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevlerin yanı sıra Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Koç,Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Başkanlığından istifa ederek Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı oldu.  

GENÇ VE İDDİALI 

Gaziosmanpaşa’da Belediye başkan adaylarının en genç adayı olan Koç, "Doğup büyüdüğüm, okuduğum, yaşadığım ve derin bir sevdayla bağlı olduğum Gaziosmanpaşa’da daha fazla hizmet edebilmek için Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurumu yapmış bulunuyorum.
İlçemize hizmet etme yarışında olan tüm aday adaylarımıza başarılar dilerim. Günümüz ak geleceğimiz aydınlık olsun" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153