banner171

En Güzel Hediye; Sevdiklerinize Daha Çok Vakit Ayırmak

Kuru temizleme sektörünün lider firması “Dry Yudum” Şirinler Kuru Temizle, "Sevdiklerinize daha çok zaman ayırın! Ütü ve çamaşır dertlerini üzerlerinden alın!" çağrısında bulundu.

En Güzel Hediye; Sevdiklerinize Daha Çok Vakit Ayırmak
Bayram ile birlikte sevdiklerimize ayırdığımız zamanı ve onların hayatımızdaki önemini daha çok düşünmeye başlıyoruz. Bununla birlikte yaşamımızı anlamlı kılan sevdiklerimizin, el yoran ve yapılması zaman alan işlerini nasıl hafifletebiliriz sorusu da gündeme geliyor.




Kuru temizleme hizmetinin özellikle çalışanlar için bir lüks değil, ihtiyaç olduğunu belirten “Dry YudumŞirinler Kuru Temizle  firma sahibi Ahmet Yiğit"Sevdiklerinize daha çok zaman ayırın! Ütü ve çamaşır dertlerini üzerlerinden alın!" çağrısında bulunarak, kuru temizleme hizmetinin zamanla yarışan günümüz insanı için bir lüks değil, hayatı kolaylaştıran ihtiyaç olduğunu vurguluyor.
Evde Başlayan Mesaiye Son Verin!
"Sunduğumuz hizmetler sayesinde insanlar zaman tasarrufu yaptıkları gibi ekonomik olarak da tasarruf sağlamış oluyorlar. Çamaşır ve ütü işleri için harcanan enerji ve zamanın ya da tutulacak olan bir yardımcının ücreti, bizim hizmetlerimiz ile kıyaslandığında çok daha pahalıya denk geliyor. “Dry Yudum” Şirinler Kuru Temizle, firma sahibi Ahmet Yiğit, zamanın verimli kullanılması ve ekonomik tasarrufun sağlanması konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz" bilgisini verdi.

Yiğit Konuşmasında; Şirinler Kuru Temizleme 20 yıldır  Küçükköy İstanbul caddesinde hizmet vermekte olan bir  işletmedir. Profesyonel bir işletmede olması gereken tüm makine parkına sahip olan işletmemiz Dry Yudum markası ile yola devam etmekte olup kapasite artırmak maksadıyla  Temizleme ve Ütüleme merkezini  Bayrampaşa Yıldırım Mahallesinde bulunan kendi yerine taşımıştır. Yudum yıkadım Tertemiz Yaptım inancı ile en temiz kıyafetleri hazırlamak üzere bayilik ağını genişletme çalışmalarını sürdüren  işletmemiz servis noktalarını da artırarak geniş bir alana yayılmayı planlamaktadır. 


Stor perdelerde iddialıyız!


Yudum yıkadım Tertemiz Yaptım inancı ile en temiz kıyafetleri hazırlamak üzere bayilik ağını genişletme çalışmalarını sürdüren  işletmemiz servis noktalarını da artırarak geniş bir alana yayılmayı planlamaktadır. İşetmemiz  Kuru Temizleme ,Perde Yıkama ,Stor Perde Temizliği Tekstil Yıkama ve Ütü Konusunda Kapasite ve Kalite anlamında iddialı konuma gelmiş bulunmaktadır.


Ayrıntılı Bilgi İçin;

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 02:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153