banner171

Engelli Memur Adayları İçin EKPSS Hazırlık Kursu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin engelli memur adaylarına yönelik açtığı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık kurslarına kayıtlar başladı.

Engelli Memur Adayları İçin EKPSS Hazırlık Kursu

Engelli vatandaşların kamuda istihdamına katkı sağlamayı amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için hazırlık kursu düzenliyor. Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi tarafından verilecek eğitimlerde engelli memur adayları, zengin bir müfredat ile sınava hazırlanacak.

Hafta içi ve hafta sonu olarak iki grup halinde düzenlenecek EKPSS hazırlık kursunda, alanında uzman eğitimciler tarafından engellilere 30 saat Türkçe, 30 saat Matematik ve 28 saat Sosyal Bilgiler dersleri verilecek. Eğitimler, içeriğine uygun olarak özel eğitim müfredatı, araç ve gereçlerle desteklenecek. Engelli memur adayları 2 aylık eğitimin ardından 26 Nisan’da yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda ter dökecek.

Kursa başvurmak isteyen lise, ön lisans ve lisans mezunu engelli vatandaşlar, 7 Şubat Cuma gününe kadar Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nden kayıtlarını yaptırabilecek.

Bilgi İçin: 0212 453 51 80

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153