banner171

Eyüp'e Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor

Eyüp Belediyesi ve Aile, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Eyüp'te bir Sosyal Hizmet Merkezi açılmasına ilişkin işbirliği protokolü imzaladı.

Eyüp'e Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor
 Protokole göre, Alibeyköy Merkez Mahallesi, Namık Kemal Caddesi Ihlamur Sokak'ta açılacak 3 katlı binada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Eyüp Belediyesi'nin işbirliği ile tespit edilen ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar ve yeni projeler gerçekleştirilecek.
Merkezde, ihtiyaç sahibi çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetleri verilecek. Ayrıca belediye içinde hizmet veren semt konaklarında ve belediyeye ait diğer mekanlarda psiko-sosyal destek, aile danışma ve rehberlik hizmetlerinin sunulması da karara bağlandı.

Eyüp Sosyal Hizmet Merkezi'nde ailelere yönelik eğitim programları düzenlenecek, aile yapısı ve değerleri ile çocuk, engelli, kadın ve insan haklarının korunmasına yönelik çalışmalar yürütülecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153