banner171

Fatiih EROL G.O.Paşa Aday Adayı Olduğunu Açıkladı;

Yerel seçimler yaklaşırken, partilerdeki adaylık başvuruları da hız kazandı.

Fatiih EROL G.O.Paşa Aday Adayı Olduğunu Açıkladı;
 Yerel seçimler yaklaşırken, partilerdeki adaylık başvuruları da hız kazandı. Fatih EROL, Ak Parti  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu  duyurdu.

EROL,
bunun bir hizmet yarışı olduğunu vurgulayarak önemli olanın Adayların birlik ve beraberlik içinde partiye ve bölgeye bişeyler katması gerektiğini söyleyerek, Hayatta hepimizin sorumlulukları var. Eşimize, çocuklarımıza, ailemize, arkadaşlarımıza, çevremize ve en önemlisi ülkemize karşı büyük sorumluluklarımız var. 

EROL;Medeniyet değerlerimizin hepimize bireysel ve toplumsal olarak yüklediği sorumluluklar var. "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır" diyen bir peygamberin ümmeti olduğumuz için hepimize her alanda düşen sorumluluklar var. Ve 11 yılda muhteşem başarılara imza atmış, Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırmış, insanımıza yeniden özgüven sağlamış olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve AK Parti'ye karşı sorumluluklarımız var.Gaziosmanaşa’da yaşayan her kesimin hayallerini gerçeğe dönüşüp,Herkesin mutlu olacağı bir Gaziosmanpaşa için çalışacağız.

Bugüne kadar bu hizmet kervanını her zaman destekleyen ve hizmetin en iyisine layık olan Gaziosmanpaşa için adayım dedi.


Fatih EROL KİMDİR?
Fatih Erol, 1976 yılında öğretmen bir baba, ev hanımı bir annenin çocuğu olarak Çankırı’da dünyaya geldi.
 
Babasının İstanbul’a tayini sebebiyle 3 yaşındayken Gaziosmanpaşa’nın Beşyüzevler semtine taşındı. Eğitim hayatına Hürriyet Mahallesi'ndeki Ülkü İlkokulu’nda başladı. Ortaokul ve Lise’nin bir bölümünü Küçükköy İmam Hatip Lisesi’nde, lisenin son dönemini ise Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.
 
Eyüp İmam Hatip Lisesi Müdürü olan muhterem babası Ahmet EROL’u 15 yaşındayken kaybeden Fatih Erol, erken yaşta iş hayatına atıldı. Eğitim ve iş hayatını birlikte yürüttü.
 
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde üniversite eğitimine devam ederken ticaret hayatının yanında ilçemizde parti ve vakıf  çalışmalarında bulundu.
 
Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İstabul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Büyükşehir Gençlik Meclisi’nde görev alarak faaliyetlerde bulundu.
 
Parti ve vakıf çalışmalarına özel önem atfeden Fatih Erol, Gaziosmanpaşa Dostluk Spor Kulübü’nün kurucuları ve yöneticileri arasında yer aldı. Gençlerin milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmesi için çok sayıda sosyal sorumluluk projeleri geliştirdi ve uygulanmasına katkı sağladı.
 
Hukuk fakültesindeki eğitimini tamamladıktan sonra hukukçu kimliği ile birlikte ticaret hayatına devam eden Fatih Erol, uluslararası nitelikte organizasyon, eğitim ve iletişim hizmeti veren bir şirket kurdu. Sosyal ve kamusal alanda çok sayıda ödüllü projeler geliştirdi ve yürüttü.
 
10 yılı aşkın süredir sektörün öncülerinden olan Fatih Erol, 2013 yılında İspanya’da düzenlenen 27. Uluslararası Kültür ve Kalite Organizasyonu yarışmasında Yıldız Projeler kategorisinde “Altın Yıldız Ödülü”ne aday gösterildi.
 
Marmara Üniversitesi İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Bölümü’nde Yüksek Lisans yapan Fatih Erol, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.


Ayrıntılı bilgi için;//www.fatiherol.com.tr/


Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 15:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
ENVER ŞAHİN
ENVER ŞAHİN - 10 yıl Önce

sana bu makam yakisir.genç ,dinamik ve vizyon sahibisin.haydi hayirli olsun

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153