banner171

Gaziosamanpaşa'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Gaziosmanpaşa’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Gaziosamanpaşa'da Trafik Kazası: 4 Yaralı
 Gaziosmanpaşa'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Kaza, Gaziosmanpaşa İstanbul Caddesi Alibeyköy istikametinde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aşırı hızlı olan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden Cengiz O.'nın kullandığı 34 FP 5853 plakalı otomobil kontrolden çıkarak karşı yönde Erdoğan Soyumer'in kullandığı 34 EBB 44 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan 34 EBB 44 plakalı otomobilde bulunan 2 kişi araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan sürücü Erdoğan Soyumer ve yanındaki Cahit Kaya'yı ağır yaralı olarak araçtan çıkardı. Kazada, 34 FP 5853 plakalı otomobilde bulunan sürücü Cengiz O. ve yanındaki oğlu Muhammet O. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hurda haline gelen 34 EBB 44 plakalı otomobilin bagajında bulunan LPG tankının patlamaması olası bir faciayı önledi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan görgü tanığı Burhan Tanış isimli vatandaş, kazanın aşırı hız nedeniyle aracın kontrolden çıkarak karşı yola geçtiğini ve seyir halinde olan diğer araçla çarpıştığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153