banner171

Gaziosmanapaşa 500 Evler Caddesi Yenileniyor!

Yaklaşık 1600 metre uzunluğundaki 500 Evler Caddesi’nde prestij cadde çalışmalarına başlandı. Yeni tasarımıyla daha yeşil bir görünüme kavuşacak olan cadde, yayaların güvenli bir şekilde yürüyüş yapabilmeleri amacıyla trafiğe kapalı olarak yeniden düzenleniyor.

Gaziosmanapaşa 500 Evler Caddesi Yenileniyor!

İlçenin estetiğine uygun prestij cadde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu kapsamda 500 Evler Caddesi, prestij cadde haline getiriliyor. Yaklaşık 1600 metre uzunluğundaki alanı kapsayan çalışmada, geniş kaldırımlar, yürüyüş yolları, oturma grupları, aydınlatma ve yeşil alan çalışması yapılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yürüttülen çalışma ile ilçenin yaya ve araç trafiği bakımından en işlek caddelerinden biri olan 500 Evler Caddesi’nde prestij cadde çalışmalarına başlandı. Proje kapsamında altyapı çalışmalarına başlanan caddede, yağmur suyu kanal hattı ve İSKİ temiz su hattı çalışmaları tamamlanmış olup taş söküm çalışmalarına başlandı. Taş söküm çalışmalarının ardından prestij cadde düzenlemelerine başlanacak caddede çeşitli geçiş noktalarına hidrolik bariyerler konulacak. Ayrıca çalışmalar kapsamında modern aydınlatma elemanları ve park yapmayı engelleyici sınır elemanları kullanılacak. Çalışmalar kapsamında oturma bankları, çöp kutuları gibi şehir mobilyaları yenilenip ağaç altı ızgaralar da oluşturulan projeye uygun olarak belirlenecek.

Çalışmalar tamamlandığında caddenin 950 metre uzunluğundaki kısmı trafiğe kapalı (500 Evler Caddesi+1003 sk.), 600 metre uzunluğundaki kısmı (Akdeniz Caddesi) akşam 23.00 sabah 11.00 saatleri arasında trafiğe açık olacak.

Çalışmalar sonunda cadde yeni haliyle daha modern ve fonksiyonel bir görünüm kazanacak.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153