banner171

Gaziosmanapaşa'da Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı ve Ekibine Vefa Yemeği!

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Serkan Acar, AK parti Gaziosmanpaşa Kurucu ilçe başkanı Balıkesir Milletvekili, AK Parti MKYK üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı ve ekibi ile ‘Vefa Yemeği’nde bir araya geldi.

Gaziosmanapaşa'da Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı ve Ekibine Vefa Yemeği!
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Serkan Acar, AK parti Gaziosmanpaşa Kurucu ilçe başkanı Balıkesir Milletvekili, AK Parti MKYK üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı ve ekibini ile ‘Vefa Yemeği’nde bir araya geldi.

Paşa Köşkü Restoran ta gerçekleşen toplantıya,  Balıkesir Milletvekili, AK Parti MKYK üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ile Gaziosmanpaşa Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kırklareli eski İl Başkanı Hüsmen Terkin,Şafak Okulları Yönetim Kuru Başkanı İsmail Şatıroğlu, Kurucu Kadın kolları başkanı Zekiye Çapan ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 


Oldukça kalabalık olan yemekte 2019 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar partililerine şöyle seslendi: “13 Nisan 2018’de kongresini tamamlamış olan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı Başkanı olarak başlamış olduğum çalışma sürecimizde erken seçimle karşılaştık.  Bu doğrultuda daha yürütmemi dahi yeni kurarken seçim sürecine hızlıca girmiş olduk. Gaziosmanpaşa’da, 7 Haziran seçimlerinde yüzde 47.60, 24 Haziran seçimlerinde ise yüzde 51.56 oy aldık. İlçe bazında 7 Haziran’a göre kıyaslarsak yüzde 4 oyumuzu artırdık. Ayrıca 7 Haziran’da Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı olarak İstanbul’un 39 ilçesi arasında oy sıralamasında 8. Sıradaydık. 24 Haziran’da ise beşinciliği kıl payı kaçırarak 6. Sıraya yükseldik. Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak 24 Haziran seçimlerinde İstanbul’da oyunu artıran ikinci ilçe olduk. 
“2023’e giden süreçte 2019 Yerel Seçimleri çok önemli”
 “İlçemizde aldığımız sonuçlar yüzümüzü güldürdü.” Önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimde, önceki aldığımız oy oranından daha fazla bir oy oranıyla inşallah bu sonucu taçlandırmak istiyoruz. Ve Gaziosmanpaşa’ya yeni bir zafer yaşatmak istiyoruz.

Acar “2023’e giden süreçte 2019 Yerel Seçimleri çok önemli.” Bu davayı daha ileri taşıyacağız. Bu bizim vazifemiz dedi. Partimizi bu günlere taşıyan kurucularımıza ve her kademede görev yapmış dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyerek noktaladı.


Balıkesir Milletvekili, AK Parti MKYK üyesi ve Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı, Recep Tayyip Erdoğan ile beraber 2001 yılından beri birlikte yürümenin gururunu yaşıyoruz. İlk günkü gibi yine Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 2002 yılından beri bu ülkede çok şey yaşandı. Davamız kıyamete kadar devam edecektir. “Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk gün nasıl yanındaysak, bugün de yanındayız. İlçe başkanımız davetine teşekkür eder ekibine başarılar dilerim.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153