banner171

Gaziosmanpaşa Ak Gençlik Eray Karadeniz'le Devam Dedi...

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı’na mevcut başkan Eray Karadeniz,yeniden seçilerek güven tazeledi.

Gaziosmanpaşa Ak Gençlik Eray Karadeniz'le Devam Dedi...

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen mevcut başkan başkan Eray Karadeniz, gerçekleşen seçimde güven tazeleyerek yeniden Ak Parti Gaziosmanpaşa  ilçe gençlik kolları başkanı oldu.



Küçükköy Kız Teknik ve Meslek lisesinde gerçekleşen Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan kongrede açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından, divan teşekkürü oluşturuldu.Faaliyet raporu okundu ve yönetimin ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz;

 

Ak Parti Gaziosmnapaşa Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ne; AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığını Abdurrahim Boynukalın, İl gençlik kolları başkanı Gıyasettin Gergin,İl teşkilat başkanı Halis Dalkılıç,İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge,Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal,Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta,Gaziosmnapaşa Kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz,eski ilçe başkanı İsmail Ergüneş,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Aile Danışmanı Zekiye Çapan,Sultangazi ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan,Sultangazi kadın kolları başkanı Nurcan Öztürkmen,Sultangazi ilçe gençlik kolları başkanı Onur Ugur,başkan yardımcıları,yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri ve delegeler katıldı.

Gençlik Kolları’nın hazırladığı dev pankart geceye damgasını vurdu.

Birer selamlama konuşması yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Şahin Pirdal, İl gençlik kolları başkanı Gıyasettin Gergin, AK Parti İstanbul  
Milletvekili Hüseyin Bürge Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığını Abdurrahim Boynukalın, gerçekleşen kongrenin sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.


Konuşmaların ardından delegelerin oy kullanma işlemi başladı.İşte Gaziosmanpaşa Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi:


 

Başkan Karadeniz, yaptığı teşekkür konuşmasında bu mutlu, heyecan dolu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153