banner171

Gaziosmanpaşa Ak Parti’nin Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

Gaziosmanpaşa Ak Parti’nin Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

Gaziosmanpaşa Ak Parti’nin Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

 13 Nisan Cuma günü gerçekleşen AK Parti Gaziosmanpaşa 6.Olağan Kongresinde ilçe başkanı seçilen Serkan Acar ve yeni yönetimi bugün mazbatalarını aldı.

Öğlen saatlerinde Gaziosmanpaşa Adliye Sarayı’na  gelen  Acar ve ekibi İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatayı aldı. Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Acar ,mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü  Vehbi Avcı'dan elinden aldı.


Resmi olarak görevi devir aldığını ifade eden Acar yeni yönetim olarak AK Parti’ye yakışır bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

Mazbatasını alan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar,2019 hedeflerini de açıkladı.“AK Parti Teşkilatları olarak birlik ve beraberliğimiz çok şükür ki üst düzeyde. Bu birlikteliği önümüzdeki süreçte daha da arttırarak, ahenkli bir çalışma temposu içinde 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Öncelikle şunu belirteyim ki; gece gündüz çalışacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacağız. Gaziosmanpaşa Teşkilatları olarak önceki seçimde aldığımız oyun üzerinde bir oy alarak, Ümmetin ve mazlumların yükünü omuzlarına yüklediğimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yük olan değil, O’nun omuzlarından bir nebze de olsa yük alan teşkilat olacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi bozmasın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153