banner171

Gaziosmanpaşa Amatör kulüpleri ile toplantı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Amatör kulüpleri ile toplantı yapıldı!

Gaziosmanpaşa amatör kulüpler birliği 2021 – 2022 futbol sezonu öncesi kulüplerin istek ve taleplerini dinlemek üzere amatör kulüpler birliği başkanı Murat Yılmazer başkanlığında kulüp başkanlarının katılımiyla Küçükköyspor Tesislerinde toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasını Küçükköyspor kulübü başkanı Sebati ÖZTÜRK yaptı.

Toplantıya 18 spor kulüp başkanları katılırken kulüplerbirliği başkanı YILMAZER tek tek spor kulüpleri başkanlarını dinliyerek istek ve taleplerini aldı.
Yeni sezon öncesi kulüplerin önde gelen istekleri kulüplerin idman yapacakları saha ve resmi maclar hangi sahalarda ve nasıl programlar çerçevesinde idmanları yapıcakları konusunda başkan Murat Yılmazer’den desteklerini ilettiler.

Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü


Cenk ÖZTEKİN katıldığı toplantıda kulüp başkanlarına bazı açıklamalarda bulundu.

Açıklama öncesi göreve yeni seçilen Küçükköyspor kulübü başkanı Sebati Öztürk ve ekibine misafir perverliklerinden dolayı teşekkür etti.

EMEKLERİNİZ GERÇEKTEN ÇOK DEĞERLİ BAŞKANLARIM

Cenk ÖZTEKİN : Kendisinin de amatör liglerde SPOR oynadığını ve bu sporun tozunu toprağını çok iyi bildiğini belirterek “Emekleriniz gerçekten çok büyük değerli başkanlarım. Bizler her daim sizlerin yanınızdayız. Gaziosmanpaşa ilçemize inanıyorum bir çok sporcu yetişecek Sizlerin de bu konuda yardımını bekliyoruz.” Amatör kulüpler daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Gaziosmanpaşa etrafında birleşmeye devam edeceklerini ifade etti.
Amatör Liğler başlamadan önce çalışmalarımızı hızlandırmış durumdayız kulüplerimizi için önemli sorunlardan biride PCR testi yani COVİD-19 testi her hafta maç öncesi istenmesi durumunda bizlerde Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

2021 – 2022 yeni futbol sezonunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

Haber :Ali Rıza Subaşı 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153