banner171

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesinde  Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor
Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 813 dairenin ihalesi gerçekleştirdi.


Modern ve sağlıklı binaların inşa edileceği,Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7B kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin daha modern, daha konforlu ve daha yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa oluşturmak için sürdürdüğü çalışmada Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili ihale yapıldı. 

Bağlarbaşı 7B Projesinde 813 konut, 30 ticarethane,  912 araçlık otopark, sosyal donatı alanları yer alırken; binalar yatay mimari konseptinde olacak.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı kentsel dönüşüm 1. etap projesi alanında 296 bağımsız birim bulunuyor. 55,257.00 metrekare alan büyüklüğüne sahip olan Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi’ni  
TOKİ güvencesi ile yapılacak olan inşaat'ın ihalesini Egemen İnşaat kazandı.

 İnşaatın tahmini teslim süresi 550 gün olarak öngörülüyor.


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 14:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
burhanettin ese
burhanettin ese - 4 yıl Önce

2013 yılının başlarından bu yana ömrümüz avutulmakla geçti tükendik biz yaşlılar tüm hayallerimiz bitti korkarım iyi veya kötü sonuçları göremiyeceğiz.yetkililerden artık ah yerine hyır duası almnızdır.lütfen artık yeter.

Nevin Sağlam
Nevin Sağlam - 4 yıl Önce

Gerçekten yeter artık evimizi vermiyorlar kiramizi odemiyorlar okadar mağdur insan varki ahlarimiz sizi bulsun boş vaat verip duruyorsunuz kimi kandırıyorsunuz Allah kendi can larinizdan yıksın sizide

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153