banner171

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI,YERİNDE DURMUYOR!

Başkan Usta Hürriyet Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI,YERİNDE DURMUYOR!
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, normalleşme sürecinin ardından saha ziyaretleri yaparak ilçedeki çalışmaları yerinde inceliyor. Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Usta, vatandaşlarla ve esnaflarla sosyal mesafeye uygun olarak sohbet etti, mahalle sakinlerine yeni çocuk parkı müjdesi verdi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, pandemi sürecinin ardından normalleşmeye geçilmesiyle sahadaki çalışmaları yerinde incelemek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Usta’ya belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarı da eşlik etti. Başkan Usta ve ekibi mahalleyi adım adım gezerek yerinde çözüm için çalışma yaptı.

305 SOKAK’A YENİ ÇOCUK PARKI MÜJDESİ

Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle sosyal mesafe kuralına uygun biçimde sohbet eden Başkan Usta, maskesi olmayan vatandaşları da uyarıp maske verdi. Koronavirüs salgını dolayısıyla uzun süredir evlerinde olan vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Usta, mahallede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Usta, vatandaşlara Hürriyet Mahallesi 305 Sokak’a çocuk parkı yapılacağını müjdeleyerek çalışmanın en kısa sürede başlatılacağını ifade etti.

YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLAYAN ESNAFLARA HAYIRLI KAZANÇLAR DİLEDİ

Başkan Usta, tedbirler kapsamında uzun süredir kapalı olan ve normalleşme süreciyle yeniden hizmet vermeye başlayan birçok iş yerini de ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. Usta, esnaflara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli davranılması gerektiğini anlattı. Ziyaret ile moral bulan işyeri sahipleri, desteklerinden dolayı Başkan Usta’ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2020, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153