banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Emlak Beyanlarına Online İşlem Kolaylığı Getirdi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Emlak Beyanlarına Online İşlem Kolaylığı Getirdi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Emlak Beyanlarına Online İşlem Kolaylığı Getirdi

Gaziosmanpaşa’da vatandaşlar, emlak beyan bildirimlerini “e-Belediye” online işlem sayfası üzerinden, belediyeye gelmeden hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebiliyor.

E-Belediyecilik hizmetleri ile vatandaşların işlemlerini kolaylaştıracak adımlar atmaya devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Yapılan yeni çalışmaya göre; gayrimenkul sahibi olan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin e-Belediye sayfasına tapu üzerindeki bilgilerini girerek, dakikalar içinde emlak beyanlarını yapabiliyor. Bilgileri ve gerekli evrakları sisteme online olarak yükleyen vatandaşların başvuruları incelendikten sonra, beyan bildirimleri kendilerine sms yoluyla iletiliyor ve süreç hızlıca tamamlanıyor. 

“EMLAK BEYAN BİLDİRİM” NOKTASI, VATANDAŞLARA YERİNDE HİZMET VERİYOR

Online işlem kolaylığının yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediyesi, İlçe Tapu Müdürlüğü içerisine kurduğu “Emlak Beyan Bildirim” noktası ile vatandaşlara yerinde hizmet veriyor. Belediye görevlileri, tapu işlemlerini tamamlayan vatandaşların beyan bildirimlerini, zaman kaybı yaşamadan, pratik şekilde gerçekleştiriyor.

Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Karakaş, “Tapu işlemlerimi bitirdikten sonra, belediyeye gitmeden burada emlak vergisi bildirim işlememi yaptım. Belediyemize bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153