banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi ‘güvenli ulaşım’ için yollarda

Gaziosmanpaşa Belediyesi ‘güvenli ulaşım’ için yollarda

Gaziosmanpaşa Belediyesi ‘güvenli ulaşım’ için yollarda

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Asfalt çalışması tamamlanan bölgelerde ise trafik ve yaya güvenliği açısından yol ve yaya geçidi çizgi çalışması yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki trafik akışının güvenli, konforlu ve düzenli bir şekilde sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi için yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, deforme olan ve hasar gören yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Saha denetimleri sırasında gördükleri aksaklıkları gideren ekipler bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yapıyor. Cadde ve sokaklarda devam eden asfalt kaplama ve yama çalışmalarıyla yollar daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor.

1 AYDA 9 BİN TON ASFALTLAMA YAPILDI

Çalışmalar kapsamında Barbaros Hayrettin paşa Mahallesi 1042 ve 1047 sokaklar ile İnönü Caddesi, Karadeniz Mahallesi 1128 ve 1177 sokaklar, Yenimahalle 519, 521, 522 ve 524 sokaklar, Kazım Karabekir Mahallesi 864, 950 ve 951 sokaklar, Yıldıztabya Mahallesi Beyza Sokak ve Köşegen Sokak, Karayolları Mahallesi Kadir Akdoğan Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi Keçe Suyu Caddesi, Hürriyet Mahallesi Paşaçayırı Caddesi ve Şakir Zümre Caddesi’nin asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Son bir ayda 7 bin ton asfalt serimi yapan ekipler, 2.000 ton da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

YOL ÇİZGİLERİ YENİLENİYOR

Asfalt çalışması tamamlanan bölgelerde trafik akışını düzenleyici yol çizgisi ve yaya geçidi çizgi çalışması yapılıyor. Trafik ve yaya güvenliğine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ekipler, yeni asfaltlanan yolların yaya geçidi ve yol çizgilerini çizerken, mevcut yolların da yıpranmış ve silinmiş durumda olan çizgilerini yeniliyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153