banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi İTÜ'ye Otobüs Hibe Etti

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne (İTÜ) otobüs hibe etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi İTÜ'ye Otobüs Hibe Etti
Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne (İTÜ) otobüs hibe etti.  Belediye'den yapılan açıklamada, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca arasında İTÜ Maslak Kampüsü'ndeki rektörlük binasında düzenlenen imza töreniyle üniversiteye otobüs hibe edildiği belirtildi.

 Karaca'nın imza törenindeki konuşmasına yer verilen açıklamada, otobüsün öğrencilere ve üniversite personeline hizmet edeceği bildirildi. Öğrencilerin üniversite içerisindeki yakın mekanlara gitmekte sıkıntı yaşadığını aktaran Karaca, şunları kaydetti: "Otobüsü öğrencilerin stajları veya arazi deneyimleri için öğrencilerimizi taşımada kullanacağız. Başkanıma o açıdan teşekkür ediyorum. Şükranlarımı belirtiyorum. Kendisi zaten bir İTÜ'lü. Her zaman İTÜ'nün yanındaydı.

" Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta ise İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca'nın talebini karşılamanın kendisi için büyük bir önem arz ettiğini kaydetti. İTÜ'ye yardımcı olmanın belediye olarak en önemli sorumluluklarından biri olduğunu vurgulayan Usta, "İTÜ ilk Ayazağa Kampüsü'ne geldiğinde o zamanki imkansızlıkları çok iyi biliyorum. Bu bakımdan hocamızın bu ve benzeri önerilerine her zaman destek olacağız" ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153