banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kitap müdavimlerinin taleplerini evlerine ulaştırdı

Gaziosmanpaşa Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen vatandaşlar ve kitap okuyan gençler için "evde kitap okuma" kampanyası başlattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kitap müdavimlerinin taleplerini evlerine ulaştırdı
Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri dolayısıyla “evde kitap okuma” kampanyası başlattı. Bu kapsamda “evde kal” çağrısına uyan Farika Kitaplı Kahve müdavimlerinin talep ettiği kitaplar steril olarak evlerine ulaştırılıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen vatandaşlar ve kitap okuyan gençler için "evde kitap okuma" kampanyası başlattı. Alınan tedbirler çerçevesinde Farika Kitaplı Kahve üyelerinden evde kal çağrısına uyan vatandaşların okumak istediği kitaplar, belediye ekiplerince kitap müdavimlerinin kapılarına kadar teslim ediliyor. Kampanya ile vatandaşların karantina günlerinde dışarı çıkmaması, evde kitap okuması ve kaliteli vakit geçirebilmesi amaçlanıyor.

Kitap okuma kampanyası kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi Farika Kitaplı Kahve’nin görevlileri, üyeleri tek tek arayarak okumak istediği bir kitap olup olmadığını soruyor. Ardından belediye görevlileri talep edilen kitapları kitap müdavimlerinin evlerine götürüyor. Okuyup tamamladıkları kitaplar ise tekrar teslim alınıyor. Vatandaşlardan teslim alınan kitaplar, sterilize edip 14 gün karantina kuralına uygun olarak saklanacak.

Kitap için başvurular Farika Kitaplı Kahve'ye yapılmaktadır. Vatandaşların, Farika Kitaplı Kahve ile sosyal medya adresleri üzerinden iletişime geçip üye olması gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153