banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecek.

 Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Masa Tenisi 1. Lig 4. etap maçları Yalova’da başladı. 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından bayanlar da ve erkeklerde Süper Lig’e çıkacak 3’er takım belli olacak.

14 Mayıs Pazar günü oynanacak son maçların ardından ilk 3’e giren takımlara kupalarını AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Vefa Salman, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç takdim edecek.

Son etap maçları öncesinde erkeklerde Divapanspor 44 puanla liderlik koltuğunda otururken, Bursaspor 43 puanla ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü sırada ise 42 puanı bulunan Veteran MTD averajla yer alırken, aynı puana sahip Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecek.

Yalova Belediyespor (B) takımı ise 28 puanla 14. sırada yer alıyor. Bayanlarda ise 43 puanlı Yalova Belediyespor yer alırken, Yalova ekibi Süper Lige çıkmayı garantiledi. Belediyespor’u 42 puanlı Pendik Belediyespor ve 39 puanlı Bu Piliçspor takip ediyor. 4. Sıradaki Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ise süper lig iddiasını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153