banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi telefonla kurban eti dağıtacak

Gaziosmanpaşa Belediyesi,Kurban Eti Bağışlarınızı Evinizden Alıp İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi telefonla kurban eti dağıtacak

 Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı’ndaki manevi atmosferi,‘Paylaşmak Berekettir’ anlayışıyla yardımsever vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurarak pekiştiriyor.

Bağış zamanı, gönülden verme zamanı olan Kurban Bayramı’nda Gaziosmanpaşa Belediyesi ‘İyiliğe El Uzat’ kampanyasıyla yardımsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahipleri arasında iyilik köprüsü kurmaya hazırlanıyor. Yakınlaşmanın ve paylaşmanın adı olan Kurban Bayramı’nda tek bir bağış, ihtiyaç sahiplerine bir dayanak oluşturur, onları hayata bağlar. Bu kapsamda Bayramın 1. ve 2. günü kurban eti bağışlarınız evinizden alınıp işlenerek Bayramın 3. günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. 

Dinimizin önemli vecibelerinden olan Kurban ibadetinde, Kurban Etinin 1/3’ü Kurban kesemeyen ihtiyaç sahiplerine sadaka olarak veriliyor, Bayramın bereketi paylaştıkça çoğalıyor.

Siz de Kurban Bayramı’nda Kurban Eti bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, 444 0 467 no’lu çağrı merkezimizi arayarak bu kampanyaya destek olabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153