banner171

Gaziosmanpaşa belediyesinde ilginç değişiklikler...

Gaziosmanpaşa belediyesinde önemli değişiklikler yaşandı

Gaziosmanpaşa belediyesinde ilginç değişiklikler...
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, müdürlükler arası değişiklikler yaparak göreve geldiği zamandan beri en büyük revizyonu yaptı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Doğanın görevine son veren başkanın kararı yeni bir isim ve heyecanla sosyal belediyecilikte vites artırma çalışması olarak yorumlandı..  
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü Ömer Faruk Yıldız'dan alınarak, Fazlı Korkut'a bağlandı. Fazlı Korkut'a bağlı olan Zabıta Müdürlüğü ise Ömer Faruk Yıldız'a bağlandı. Ömer Faruk Yıldızın siyasi başkan olması seçim zamanı zabıtanın daha etkin kullanılacağını düşündürmekte ..
 
Kadın ve Aile Müdürlüğü Zekeriya Eroğlu'ndan alınarak Ali Çağrıcı'ya verildi. 2019 seçimleri öncesi Ak partinin en önemli gücü olan hanımlara yönelik önemli gelişme beklentisi doğuran bu değişiklikler Ak partiyi nasıl etkileyecek.


Başkan Usta’nın bu değişikliklerle  2019 da yapılacak  seçimlerinde oyunu arttırmayı hedeflediği düşünülmektedir.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 12:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan  Büyükkaya
Ramazan Büyükkaya - 7 yıl Önce

Hayırlı. Olsun. Allah utandırmasın

YALCIN CARK
YALCIN CARK - 7 yıl Önce

hasan tahsin ustaya oy vermem koyu bir ak partili olmama ragmen vermem .....ben gaziosmanpasa ve kucukkoyde bir degisiklik ve bir hizmet gormedim bundan dolayida hasan tahsin ustanin degismesinden yanayim zira belediyecilik onun isi degil zaman gosterdi bunu

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153