banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Yangın!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Yangın!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Yangın!
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen yangın tatbikatı, Belediyemiz ''Sivil Savunma Arama-Kurtarma Ekibi” ve İtfaiye ekiplerinin katılımı ile başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
 
İtfaiye Haftası dolayısıyla Afet durumlarında daha etkin müdahale amacıyla düzenlenen tatbikatta belediye personeli ile o sırada binada bulunan vatandaşların çalan sirenler eşliğinde binayı boşaltması yaklaşık 3,5 dakika sürdü. Bir önceki tatbikata göre yaşanan bir dakikalık gelişme memnuniyetle karşılandı. Temsili olarak çıkarılan yangın ile tatbikat gereği dumandan etkilenen bir belediye çalışanı kurtarma ekipleri tarafından halat ve sedye yardımı ile binadan başarıyla tahliye edildi. Yaralıya burada hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Belediye binasında mahsur kalan personel de itfaiye araçlarıyla binadan çıkartıldı. Tatbikatta bir yangın anında meydana gelebilecek yaralanmalar ve yapılması gereken ilk müdahaleler hakkında bilgi verildi.

Yangın tatbikatını izleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Arama-Kurtarma ekibimizin gerçekleştirdiği bu yangın tatbikatında özellikle binayı tahliye aşamasında gösterilen gelişme ve gerekli müdahalelerin zamanında yapılması tatbikatımızın başarıyla tamamlanmasının göstergesidir. Arama-Kurtarma ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza yangın tatbikatına yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür ediyorum. Ülkemizin her türlü afet ve kazalardan uzak, hep birlikte güçlü yarınlara ulaşmasını diliyorum. Bu çalışmada bize destek veren kahraman İtfaiye Teşkilatımızın tüm çalışanlarının İtfaiye Haftası'nı da kutluyorum.” dedi.

yangintatbikati6.jpg görüntüleniyor

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153